StudentNederland.nl

Wat is een student zonder eigen das?

student das

Inhoudsopgave

Als student let je natuurlijk ook op de kleintjes. Hoe tof is het dan dat je topkwaliteit dassen kan laten maken voor een budgetprijs. De dassen kunnen tegen een stootje en dat is belangrijk voor een studentendas en het studentenleven. Ze moeten namelijk veel feesten kunnen doorstaan. Op deze manier kan je op veel gelegenheden flaneren met een unieke das.


Bij studentendassen.nl kun je al vanaf 25 stuks dassen custom made laten maken en personaliseren. Zij hanteren een zéér scherpe prijsstelling en de kwaliteit is echt top! De meest verkochte kwaliteit is die van microfiber maar er bestaat ook de mogelijkheid om de dassen van zuiver zijde te laten maken. Ook zijden dassen worden voor een scherpe prijs aangeboden.  Naast dassen bieden zij ook mogelijkheden in chokers, zelfstrikkers, bretels, sokken, pins en manchetknopen. Stuks voor stuk producten die horen bij het studentenleven en een vereniging of dispuut. Dit bedrijf maakt de ontwerpen ook nog eens gratis! Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo te sturen. Omdat Studentendassen.nl altijd erg goed bereikbaar is per telefoon en email, kunnen ze je snel van dienst zijn.

Wil je ook graag dassen of een ander mooi product met logo laten maken? Neem dan gerust contact op met studentendassen.nl. Zij helpen je graag verder!

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.