StudentNederland.nl

StudentNederland: haal alles uit jouw studententijd!

studentnederland logo

Inhoudsopgave

Je studententijd is de meest onvergetelijke periode van je leven. Buiten het blokken voor tentamens en schrijven van verslagen is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en amusement. Maak kennis met de website: StudentNederland.nl. Deze wordt beheerd door student: Joppe van Catz.

StudentNederland

De website bestaat uit verschillende categorieën: van informatie over huurtoeslag, bijbaantjes en geld besparen tot onderwerpen zoals tips tegen katers en studie ontwijkend gedrag. Wist jij bijvoorbeeld dat 70% van de studenten regelmatig last heeft van studie ontwijkend gedrag? En daar is zeker wat aan te doen.

Het doel van StudentNederland is om (toekomstige) studenten te informeren om het beste uit hun studententijd te halen. En dat in de vorm van kleine artikelen met betrouwbare en unieke content.

Wie ben ik?

In het derde jaar van mijn opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogescholen, ben ik begonnen met het maken van de website StudentNederland.nl. De passie voor online marketing en alles daar omheen, heeft mij geholpen om snel tot een mooie website te komen. Verder woon ik al een langere tijd op kamers en weet ik dus de ins en outs van het zelfstandig wonen/studeren/werken/feesten. Ik ben een ‘normale’ jongen die zijn studie netjes wil afronden, maar niet vies is van een feestje/borrel.

De artikelen zijn grotendeels gebaseerd op mijn eigen ervaringen uit mijn studententijd. Bepaalde dingen had ik in het verleden graag willen weten, voordat mijn studententijd begon.

Wil jij nu ook alles uit jouw studententijd halen? Neem vooral een kijkje op studentnederland.nl!

 

 

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.