StudentNederland.nl

Student chauffeur vacature in Nederland

student chauffeur vacature

Inhoudsopgave

Ben jij de nieuwe Max Verstappen onder de studenten? Er is vaak een vacature open als student chauffeur. Het is een ideale baan omdat je gelijk veel kilometers kan maken als je jong bent. Hierdoor improve je jouw rijskills en houd je er nog een aardig zakcentje aan over ook.

Student chauffeur is waarschijnlijk de meest flexibele bijbaan die er is. Je kan vaak zelf aangeven wanneer je wel of niet beschikbaar bent. Zo kan je je volledig richten op jouw opleiding. Heb je het druk met je studie of ga je een halfjaar in het buitenland studeren. Dat is geen probleem! Mocht je wat meer tijd over hebben, dan plan je jezelf wat vaker in.

Vereisten vacature student chauffeur

Voor de vacature als student chauffeur worden studenten aan het HBO of WO gezocht. Maar vaak staan opdrachtgevers ook open voor studenten met een tussenjaar. De meest standaard vereiste zijn studenten met een:

  • Geldig rijbewijs B (minimaal 2 jaar) of ruime, aantoonbare rijervaring;
  • OV Week, Weekend of kortingskaart;
  • Fiets
  • Een blauw, zwart of antracietkleurig pak of andere kleding dat representatief is;
  • Flexibele, klantgerichte, verantwoordelijke en communicatieve instellingen.

Wat zit er in voor jou?

Natuurlijk krijg je een passende vergoeding voor deze baan. Het is echter afhankelijk van welke opdrachtgever je hebt hoeveel je betaald krijgt. Bij deze flexibele bijbaan ligt het salaris tussen de € 9 en € 12 per uur.

Buiten dat, mag je rijden in de meest vette auto’s die er op dit moment zijn. Dit kan iedere keer anders zijn, omdat je ook zakelijke klanten gaat vervoeren. Omdat je zakelijke klanten vervoerd, kan je ook tussen neus en lippen connecties op doen. Die kunnen tijdens jouw studie of daarna nog erg van pas komen.

Is dit jouw ultieme bijbaan? Bekijk de vacature dan op: werkenbijstudentchauffeur.nl en ga aan de slag!

Op zoek naar een andere bijbaan?

Als student is het lastig om een passende, flexibele maar vooral ook leuke bijbaan te vinden in de buurt. Daarnaast moet het salaris ook aantrekkelijk zijn. Vaak lukt het om via je eigen netwerk een passende bijbaan te vinden. Maar soms ook niet.

Dan is een beetje hulp ook zeer welkom. Er zijn meerdere uitzendbureaus die je helpen dé perfecte bijbaan te vinden. Persoonlijk heb ik mijn eerste bijbaan via Manpower weten te fixen. Ze gingen snel en persoonlijk te werk en mijn wensen werden centraal gezet. Klik hier om er achter te komen of Manpower jou ook kan helpen met een toffe bijbaan.

Lees ook –> ‘Geld verdienen als student’
Lees ook –> ‘Geld besparen als student

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.