StudentNederland.nl

Spotify voor studenten

spotify voor studenten

Inhoudsopgave

Spotify voor studenten. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Een abonnement met korting voor studenten. Bestaat dit überhaupt wel? En wat houdt die korting dan precies in? Ik heb het voor jou uitgezocht!

Wel of geen korting?

Een lange tijd is het onduidelijk geweest of er nu wel of geen korting wordt gegeven aan studenten voor Spotify. Spotify geeft wél korting op een abonnement voor studenten! Dit lidmaatschap heet: ‘Premium Student’. Het woord geeft het al aan, Spotify premium voor studenten!

Wat voor korting?

Studenten krijgen 1 maand Spotify gratis. Daarna kost het (slechts) €4,99 per maand. Dit bedrag is daarna dagelijks opzegbaar. Daarnaast wordt er ook duidelijk aangegeven dat de korting maar maximaal 4 jaar geldig is. Dus als je studievertraging hebt, moet je een tijdje zonder doen. Er hangen wel wat voorwaarden aan.

Deze ‘Premium Student’ korting krijg je als:

  • Ouder bent dan 18 jaar
  • Studeert aan een hogeschool of universiteit
  • Als je nog niet eerder Spotify geprobeerd hebt

Je moet verifiëren dat je daadwerkelijk student bent door je aan te melden bij SheerID. Hier kijken ze of je bij een hogeschool of universiteit zit.

Wat gebeurt er als je stopt met je opleiding?

Goede vraag. Spotify laat weten dat zolang het abonnement beschikbaar is, je tot maximaal 12 maanden toegang tot Premium Student behoud vanaf de datum dat je abonnement inging of vanaf de datum dat je voor het laatst ben geverifieerd. Als je in die periode niet langer een student bent, wordt je abonnement omgezet van €4,99 naar €9,99.

Lees ook

Stage lopen HBO opleiding – StudentNederland

Krijg geld terug van je online aankoop: CashBackXL.nl – StudentNederland

Geld verdienen als student | 5 manieren – StudentNederland

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.