StudentNederland.nl

Online geld verdienen als student

online geld verdienen student

Door de snelle digitalisering in combinatie met de afgelopen pandemie zijn er eindeloos veel manieren ontstaan om online geld te verdienen als student. Zo is het niet altijd nodig om een bijbaantje vinden bij bijvoorbeeld een supermarkt. Het enige wat je nodig hebt om online geld te verdienen is: een laptop en internet. Lees verder om de verschillende manieren te leren. 

Fiverr

Ik denk dat je al wel eens iets hebt gehoord over dit platform. Fiverr is het grootste platform waar freelancers diensten aanbieden. Ben je toevallig handig met Photoshop, Indesign, Excel of Word? Dan kan je gemakkelijk klanten vinden die jou graag inhuren. Ook vertalen, SEO, Advertisment, Branding en Marketing zijn diensten die worden aangeboden. Het is erg makkelijk om in contact te blijven met de klant en Fiverr is goed beveiligd, waardoor je ook altijd je betaling zult ontvangen. Meld je snel aan op Fiverr! 

Online enquêtes

Dit is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen als student. Vul online enquêtes in en ontvang een vergoeding per ingevulde vragenlijst. Ideaal als je even niks te doen hebt. In plaats van Netflixen of op YouTube filmpjes kijken, kan je beter snel online een vragenlijst invullen. De vragenlijsten gaan onder andere over bedrijven, producten, wetten en diensten. Er zitten geen vereisten aan kwa leeftijd, opleidingsniveau en etniciteit. Ik heb zelf een account bij: betaaldenquetes.nl. Meld je aan en verdien gelijk je eerste online geld! 

Aandelen

Het investeren in aandelen is ook een strategie om online geld te verdienen. Deze heeft alleen wat meer tijd nodig. Je koopt namelijk aandelen van een bepaald bedrijf en deze laat je een langere tijd staan. Als de waarde van de aandelen hoger wordt, wordt jouw investering ook hoger. Zo verdien je dus passief geld. Het beleggen heeft ook een keerzijde. Je kan namelijk ook een deel van je inleg verliezen. Ik heb al eerder een artikel geschreven over het beleggen in aandelen als student.  

Er zijn verschillende platformen waarin je gemakkelijk kleine bedragen kan investeren. Daarbij krijg je ook de benodigde (gratis) hulp wanneer je er niet helemaal uitkomt. Het ideale platform om te beginnen met beleggen is BUX ZERO. Dit is een gratis app waarbij je ook totaal gratis kan aanmelden. Je ontvangt vaak na de aanmelding al gratis aandelen van een bedrijf om op gang te komen. Zo oefen je gelijk al met geld dat niet van jou is. Ideaal! Zelf ben ik ook actief bezig met BUX ZERO en heb ik over de afgelopen tijd al flink kunnen plussen. Binnen no-time heb je jouw account geopend. Meld je aan via  deze link.

2. Ontvang je gratis aandeel

3. Begin met traden