Koop je studieboeken tweedehands

bookmatch

Inhoudsopgave

In 1996, toen Wouter Kroon zelf ging studeren, is hij begonnen met een website om studieboeken te kopen en verkopen. Hij had toen niet durven dromen dat Bookmatch 25 jaar later zo’n groot succes zou zijn.

Meer dan 250.000 tweedehands studieboeken

Er worden nu meer dan 250.000 tweedehands studieboeken aangeboden en veel boeken worden binnen enkele dagen al verkocht. Door je studieboeken tweedehands te kopen bespaar je sowieso geld ten opzichte van nieuwe boeken, daarnaast is het natuurlijk veel duurzamer een boek nogmaals te gebruiken dan een nieuwe te laten drukken. Als verkoper levert het verkopen van je studieboeken geld op en draag je direct een steentje bij aan een duurzamere wereld door je boek door te geven.

Geen risico’s voor koper én verkoper

Het kopen en verkopen van studieboeken via Bookmatch is daarnaast veilig en zonder risico voor zowel koper als verkoper. Mocht je een boek niet ontvangen omdat er iets mis gaat met de verzending, dan betaalt Bookmatch je terug. Is een boek toch niet naar wens, iets meer aantekeningen dan je had verwacht bijvoorbeeld, dan stuur je het gratis retour. Wanneer je als verkoper gebruik maakt van een verzendlabel via Bookmatch, heb je geen kosten, mocht een boek retour komen en staan ze ook garant mocht een zending kwijt raken of beschadigen.

Eerstejaars kopen vaak alle boeken nieuw

Eerstejaars kopen vaak alles nieuw om er dan al snel achter te komen dat niet alle boeken altijd nodig zijn én het veel goedkoper kan door studieboeken tweedehands te kopen. Wees dus slim(mer) en begin je studie goed. Mocht een studieboek niet tweedehands beschikbaar zijn, dan kan je het vaak ook nieuw bestellen bij Bookmatch.

Goedkoper, socialer en duurzamer

Bij Bookmatch geloven ze dat het kopen en verkopen van studieboeken, goedkoper, socialer en duurzamer kan. Ontdek ook waarom 18.000+ studenten Bookmatch gemiddeld waarderen met een 9 en maar liefst 98% Bookmatch aanbeveelt.

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.