StudentNederland.nl

Het perfecte cadeau voor een student op kamers

Inhoudsopgave

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.  

Op zoek naar hét perfecte cadeau voor een student op kamers? Het is het begin van een nieuwe fase in het leven van jonge studenten: op kamers gaan. Dit betekent dat de student in kwestie verantwoordelijk wordt voor veel nieuwe dingen. Daarom is het altijd handig om een leuk cadeau te geven aan een student die op kamers gaat, ze hebben immers in het begin veel aan hun hoofd.

Daarom heb ik in dit artikel een lijst gemaakt met de leukste cadeaus, die altijd van pas komen:

500 studentenmaaltijden

Onder één van die nieuwe verantwoordelijkheden valt: koken. Voor de ene student is dat geen probleem, de ander heeft wat meer hulp nodig. Een studentenmaaltijd moet goedkoop en makkelijk zijn. Gelukkig is er een student geweest die een boek heeft geschreven met 500 van zulke maaltijden. Ideaal voor een balans tussen gezond en ongezond eten. En daarnaast weet ik uit ervaring dat het hartstikke leuk is om te ontvangen. Zo leer je nog eens iets nieuws ;).

Het boek met 500 studentenmaaltijden vind je hier!

Spelletjes

Perfect om als student kennis te maken met je nieuwe huisgenoten. Onder het genot van een borrel of een glaasje fris, is het doen van een spelletje altijd lachen geblazen. Voor de fanatieke alcohol drinkers is het spel ‘Drink Je Rot’, hartstikke gezellig! Voer een grappige opdracht uit of stel gedurfde vragen. 

Doe je liever een avondje rustig aan dan is een potje Qwixx aan te raden. Speel jij het tactisch of ga jij rechtstreeks voor de winst? 

Bekijk alle gezelligheidsspelletjes hier! 

Verlichting

On-mis-baar op een studentenkamer. Met toffe verlichting, maak je van dat kleine kot een feest. Chill voor feestjes, maar ook ideaal voor relaxte avondjes op de bank / in bed. De nieuwste hype is het lichtjesgordijn waar je foto’s van je vrienden / vriendinnen / familie / dierbaren, aan kan hangen. 

Bekijk alle verlichting voor het donkere hol hier. 

 

 

 

Lees ook –> ‘Tips voor op kamers gaan
Lees ook –> ‘Waar geven studenten geld aan uit