StudentNederland.nl

Studenten recepten: Gnocchi met cavolo nero en braadworst

gnocchi recept

Inhoudsopgave

Als student heb je toch helemaal geen tijd om uitgebreid te koken? De meest makkelijke studenten recepten heb ik op een rijtje gezet, zodat jij iedere avond binnen no-time iets lekker op tafel hebt staan.

Studenten recept

Deze heerlijke gnocchi met cavolo nero en braadworst is binnen 15 minuten klaar! Hartstikke makkelijk te bereiden en alle groentes, vlees en koolhydraten krijg je binnen. Een ideaal studenten recept! Wat heb je precies allemaal nodig?

Recept voor vier personen

Duur: 15 minuten

Benodigdheden:

  • 2 varkensbraadworsten
  • 3 el zonnebloem olie
  • 1 el venkelzaad (optioneel)
  • 500 gram gnocchi (te vinden in de koelschappen)
  • 800 gram Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Hoe maak je dit heerlijke studenten recept?

  1. Verwijder eerst het vel van de varkensbraadworsten. Verhit 1/3 van de olie in een hapjesplan/wokpan en bak het worstvlees met venkelzaad 3 minuten op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min op middelhoog vuur goudgeel gaar. Schep regelmatig om.
  3. Voeg als laatste de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. omscheppend op hoog vuur mee. Voeg de gnocchi erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper.

Eet smakelijk!Voor dit recept gaan alle credits uit naar AH Allerhande.

Heb jij nog een makkelijk studenten recept?

Heb jij nog een makkelijk studenten recept? Denk jij dat je nog een overheerlijk, maar vooral ook een snel recept hebt? Stuur deze dan naar @studentnederland op Insta! Wellicht zie je je recept hier wel voorbij komen. Alvast bedankt van uit alle studenten die een heerlijk, maar vooral ook snel recept willen maken!

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.