StudentNederland.nl

Alle merken met studenten korting op een rijtje

studenten korting

Inhoudsopgave

Als student heb je natuurlijk een goed neusje voor korting nodig omdat het geld niet op je rug groeit. Veel bedrijven hebben dit ook door en bieden een ‘speciale’ studenten korting aan. Hiermee kan je bij verschillende bekende merken en leuke korting krijgen omdat je nog in je studententijd zit. Ik heb de meest populaire studenten kortingen voor je op een rijtje gezet.

Surfspot

Van deze website heb jij waarschijnlijk al gehoord. Je kan hier verschillende spullen omtrent je studie vinden. Je krijgt over de meeste producten een flinke studenten korting. Als je bij bepaalde onderwijsinstellingen aangesloten bent, kan het ook zo zijn dat je een deel vergoed krijgt. Op Surfspot kan je software en hardware aanschaffen. Dus als je op zoek bent naar Adobe Photoshop of een nieuwe laptop zit je op Surfspot goed!

Apple

Studenten korting voor de studenten die goed gespaard hebben voor een Apple product. Apple heeft namelijk een zogenaamde ‘onderwijskorting’, beschikbaar voor studenten aan de universiteit of hogeschool, studenten die net staan ingeschreven, ouders die producten kopen voor een studerend kind en docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau. Je krijgt simpelweg een leuke korting over de dure producten van Apple. Iedere gratis euro is toch mooi meegenomen.

Samsung

Natuurlijk kan de grootste concurrent van Apple niet achter blijven. Deze heeft ook een studenten korting geïntroduceerd. Het gaat als volgt. Je logt in met je huidige studenten e-mailadres van je onderwijsinstelling. Vervolgens krijg je een verificatielink, via deze link kom je in de studentenshop. Hier worden verschillende aanbiedingen weergeven die van toepassing zijn op de producten van Samsung.

Nike

Ben je op zoek naar nieuwe sneakers of kleding van Nike? Maak dan gebruik van de studenten korting van het bedrijf. Je krijgt sowieso een 10% studenten korting als je je registreert bij het platform UNiDAYS. Dit platform verifieert dat jij een student bent op dit moment.

Asos

Ontvang 10% studenten korting bij Asos door simpelweg je aan te melden op de website van Asos. Binnen 1 minuut is je account aangemaakt en deze blijft gelding totdat je afgestudeerd bent. Er wordt natuurlijk wel eerst goed gekeken of je wel echt een student bent op dit moment.

JD

JD is precies hetzelfde concept als die van Nike. Alleen geeft JD de student een korting van 20% in plaats van 10%. Het registreren gaat weer door middel van UNiDAYS. Bekijk de website van JD eens om te kijken wat voor producten worden aangeboden.

NA-KD

Op de webshop van NA-KD kan je als student een korting krijgen tot 20%. Het registeren op de website is erg eenvoudig. Je gaat simpelweg naar de webshop van NA-KD. Hier typ je in de zoekbalk studentenkorting in. Dan registreer je jezelf en krijg je een link om je e-mail account te verifiëren. Vervolgens krijg je een kortingscode die je meerdere keren kan gebruiken.  NA-KD | Koop dameskleding en mode online | na-kd.com

De app voor met de beste studenten korting: Knaek

Knaek is dé studentenkortingsapp van Nederland. Je krijgt kortingen in verschillende soorten en maten. Je krijgt bijvoorbeeld kortingen op: McDonald’s, Burger King, Noodlebar en nog meer eetzaken! Daarnaast kan je korting krijgen op bowlingbanen, kledingwinkels en andere horecazaken bij jouw in de buurt. Je betaalt ieder jaar wel een bepaald bedrag om gebruik te maken van de app, maar het eerste jaar is altijd het goedkoopst. Dat is toch wel het proberen waard?

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commceriële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.