StudentNederland.nl

BLOG

vpn studenten

De beste VPN voor studenten

Als je als student regelmatig werkt op publieke draadloze netwerken (WiFi-netwerken), is de kans groot dat iemand je afluistert. Deze

spotify voor studenten

Spotify voor studenten

Spotify voor studenten. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Een abonnement met korting voor studenten. Bestaat dit

hoeveel uur stage lopen hbo

Stage lopen HBO opleiding

Nadat je de eerste twee jaar colleges gevolgd hebt op je (voltijd) hbo opleiding, wordt het tijd om stage te

Over mij

Hallo! Mijn naam is Joppe.

Op mijn website leer jij alles over jouw (toekomstige) studententijd. 

Tijdens mijn opleiding (Commerciële Economie), ben ik bezig geweest op het gebied van online marketing. Daarbij had ik grote bewondering voor affiliate marketing. 

Op deze website wil ik jou, alles meegeven om het beste uit jouw studententijd te halen.  

StudentNederland

Wat is StudentNederland? De combinatie van woorden verklapt het al. Ik schrijf op deze pagina over onderwerpen, waar iedere student al iets over weet en meer over wil weten. Of juist de onderwerpen die nog niet bekend zijn voor de student en juist zorgen voor een goede basis van een toffe studententijd! 

 

Voor wie?

StudentNederland focust zich vooral op de Nederlandse studenten die net of al een tijdje bezig zijn met een opleiding op mbo, hbo en wo. De stap van het middelbaar onderwijs naar hoger onderwijs is natuurlijk heel groot. StudentNederland bereidt de (toekomstige) studenten graag, zo goed mogelijk voor!